RUTA PATRIMONIAL PER A GRUPS: "DESCOBREIX EL VENDRELL"

Acompanyats d'un educador cultural del Museu Deu, passejarem pels carrers del centre històric de la vila per tal de conèixer històries d'íbers, senyors feudals i pirates. Descobrirem els racons peculiars i anècdotes curioses viscudes al Portal del Pardo, del temple barroc de Sant Salvador o la història que amaguen les pintures de la plaça dels germans Ramon i Vidales. La ruta finalitza amb la visita de la col·lecció d'art del Museu Deu, amb l'espectacular  Sala de les Catifes.


Durada: 1,30 hores

Preu: 5€. Nens menors de 12 anys gratuït.

Reserves per a grups: Museu Deu (977666308) / museudeu@elvendrell.net


RUTA PATRIMONIAL PER A GRUPS: "DESCOBREIX COMA-RUGA"

Acompanyats d'un educador cultural del Museu Deu, descobrirem els orígenes del barri marítim de Coma-ruga: de zones pantanoses a grans avingudes; de joncs i fang a las antigues casetes de banys; d'aigües embassades a “banys de pila” (banyeres en cabines individuals) i onatge…

 

Reviurem el pasat a través d'imatges antigues per conèixer els balnearis, avui desapareguts, de primera línia de mar amb el llac d'aigües cristal·lines, les cases indianes, l'aventura americana dels germans Trillas, la història del pilot de motociclisme Ramon Torras… i passejarem fins l'Església de San Ramon per contemplar els mosaics de l'artista Santiago Padrós que recorden la Coma-ruga dels anys seixanta i setanta.

 

Durada: 1,30h hores.

Preu: 5€. Nens menors de 12 anys gratuït.

Reserves per a grups: Museu Deu (977666308) / museudeu@elvendrell.net


MIÉRCOLES DE JULIO Y AGOSTO:RUTA POR COMARRUGA: "SEÑORES TURISTAS"

Acompañados de un educador cultural del Museo Deu, descubriremos los orígenes del barrio marítimo de Comarruga: de zonas pantanosas a grandes avenidas; de juncos y fango a las antiguas casetas de baños; de aguas encharcadas a “baños de pila” (bañeras situadas en cabinas individuales) y oleaje…

 

Reviviremos el pasado a través de imágenes antiguas para conocer los balnearios, hoy desaparecidos, de primera línea de mar con el lago de aguas cristalinas, las casas indianas, la aventura americana de los hermanos Trillas, la historia del piloto de motociclismo Ramon Torras… y pasearemos hasta la Iglesia de San Ramón para contemplar los mosaicos del artista Santiago Padrós que recuerdan la Comarruga de los años sesenta y setenta.

 

Salidas: Todos los miércoles de agosto excepto festivos a las 19.00h desde la Oficina de Turismo de Comarruga.

Duración: 1,30h horas.

Precio: 5€. Niños menores de 12 años gratuito.

Para reservas: Museo Deu (977666308) y Oficina de Turismo de Comarruga (977680010)


JUEVES DE JULIO Y AGOSTO: "SAL DEL MAR Y ENTRA EN EL VENDRELL"

Acompañados de un educador cultural del Museo Deu, pasearemos por las calles del centro histórico de la ciudad para conocer historias de íberos, señores feudales y piratas. Descubriremos los rincones peculiares y anécdotas curiosas vividas en el Portal del Pardo, del templo barroco de San Salvador o la historia que esconden las pinturas de la plaza de los hermanos Ramon i Vidales. Además visitaremos la colección de arte del Museo Deu, con su espectacular Sala de las Alfombras, con una desgustación de productos típicos en su jardín.

 

Salidas:    Todos los jueves de agosto excepto festivos desde Comarruga y Sant Salvador. La ruta incluye servicio de autobús.

18.00h: Oficina de Turismo de Comarruga

18.10h: Hotel Coma-ruga platja

18.15h: Plaza de Sant Salvador (Las Palmeras)

 

Duración: 2 horas

Precio: 6€. Niños menores de 12 años gratuito.

Para reservas: Museo Deu (977666308) y Oficina de Turismo de Comarruga (977680010)